Kontakt

Kontakta oss

Skyltfirman.se
Email: info@skyltfirman.se
Telefon: 070-418 14 00


  Om Skyltfirman.se
  Skyltfirman.se har funnits sedan 2006. Vi har dock arbetat i skyltbranschen sedan 1990. Falun är vår utgångspunkt, och det är här vi verkar – men Skyltfirman.se levererar till hela världen. Länge har vi haft bland de lägsta priserna i Sverige, och vi arbetar aktivt för att sänka priserna till slutkund, men bibehålla vår höga kvalitet. Detta gör vi med automatiserade system, täta kontakter med starka leverantörer i Sverige, Kina, Holland och Danmark – samt med effektiva betalningsmetoder och vår enkla webshop.

  Här slipper du fraktkostnader. På Skyltfirman.se slipper du logga in för att handla. Allt är enkelt, och allt ska vara enkelt!

  Bland våra kunder märks stora bolag och organisationer, som t ex Rättviks Travbana, SIBA, Stureplansgruppen, RFSL, Axfood, Autoadapt, ACT, Botkyrka Kommun, Falu Kommun, Dalateatern, Distriktssköterskeföreningen, Jerneviken, Global Drilling, Kristdemokratiska Ungdomsförbundet, Filadelfiakyrkan Stockholm, Kustbevakningen, Lions, Meter Film & Television, Landstinget Sörmland, Stockholms Socialförvaltning samt flera företag i Norge, Danmark och Finland.

  Har du frågor, eller om du inte hittar vad du söker – kontakta oss via formuläret ovan, via mail eller telefon.

  Comments are closed.